avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Factura Orange
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Factura Orange

Buna ziua, revin pe forumul dumneavoastra deoarece mi-a fost de mare ajutor intr-o anumita perioada si tin sa va multumesc pentru acest lucru de fiecare data cand am ocazia. Hei si astea fiind spuse sa revin la o problema care incepe sa ma deranjeze tot mai mult pe zi ce trece.
Am trecut si eu in randul oamenilor cu probleme legate de EOS KSI cu privire la o factura neachitata la Orange. Bun...ultima plata efectuata la Orange a fost in Aprilie 2005, din cauza unor neintelegeri cu operatorii Orange care nu au fost in stare sa imi explice valoarea facturii am refuzat sa imi platesc atunci factura. Greeeseeaaalaaa mare, nu o recomand nimanui, insa raul facut odata nu mai poate fi remediat, sau nu cu usurinta. Revenind: factura in valoare de 900 Ron a ajuns la KSI si au inceput "ai mei" sa ma sune si sa imi trimita facturi acasa,sunt tot mai stresanti pana acum nu am raspuns la telefon dar incep sa fie tot mai insistenti. E prescrisa datoria sau nu? trebuie sa imi fac probleme? Totusi au trecut mai bine de 3 ani de la ultima plata efectuata catre orange, iar suma ceruta de cei de la KSI e de 3 ori mai mare. Sa raspund la telefon si daca da ce anume sa le zic? Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca revin cu aceeasi problema care exista pe forum scrisa de cel putin 500 de ori, :) O seara placuta sau o zi buna sa aveti.
Cel mai recent răspuns: Valentin Geapana , Avocat 20:54, 28 August 2008
Buna seara !
Problema cu termenul de prescriptie este ca el poate fi suspendat, intrerupt sau se poate obtine repunerea in termen.
Dintre acestea, va intereseaza intreruperea cursului prescriptiei, care poate opera in cazul recunoasterii datoriei sau al introducerii unei cereri de chemare in judecata.
Astfel, evitati sa faceti ceva din care sa reiasa ca ati recunoscut datoria ! Daca ulterior, veti fi chemata in judecata, angajati-va un avocat !
La revedere !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie platita partial koncz zs. koncz zs. Am si eu o nelamurire . In cursul acestui an , in luna februarie am primit o factura de la Orange romania in valoare de 900 Ron. La momentul respectiv nu am ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)
recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)