avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plata taxa tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plata taxa tv

buna ziua. am primit azi o notificare de plata de la televiziunea romana pentru sumele neplatite pentru taxa tv si penalitati de intarziere di facturile de energie electrica pe societate. nu detin aparat tv si la electrica ca depus instiintare sa nu detin tv. ce ma sfatuiti
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 16:32, 1 Septembrie 2011
sa nu platesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de plata de la tvr craiova pentru pfa fara proprietate denisa-m denisa-m buna ziua! tocmai ce am primit o notificare de plata de la tvr craiova pentru plata unei taxe lunare pentru serviciul public de televiziune , retroactiv din ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa tv pentru sc ce functioneaza in spatiu inchiriat OppenPub OppenPub Buna ziua, Reprezint o societate comerciala ce a primit o notificare de plata de la Televiziunea Romana conform articolului 4 din Legea 41/1994 prin care ... (vezi toată discuția)