Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma lasa programul. zice ca data de sf. susp. trebuie sa fie ulterioara celei de inceput. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
multumesc
Aceasta zi de concediu fara plata daca nu are la baza un document de suspendare a contractului individual de munca, nu recomand inregistrarea ei in Revisal.
eu cred ca programul este facut sa trecem prima zi de suspendare si prima zi lucrata(care reprezinta data de incetare)
da va aparea interval suspendare 20.04-21.04 la raport per salariat,dar cred ca cine lucreaza cu programul va stii ca de fapt suspendarea este 20.04-20.4 ,la fel cred ca trebuie procedat si la perioade mai mari de 1 zi
calculul privind zilele efectiv lucrate, sau suspendate se face astefel:
-prima zi de lucru dupa suspendare: 21.04 minus prima zi de suspendare: 20.04 = 1 zi de suspendare (la fel si la mai multe zile suspendate)
-vechimea in munca, zilele efectiv lucrate intr-o firma se face astfel: prima zi cand nu mai lucreaza (data incetarii contractului): 01.09.2011 minus prima zi de lucru conform cim: 01.01.2011 = 8 luni