avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

poprire cont

ce se intampla cu o poprire pe un cont in care nu vor mai intra bani,deoarece era cont pt salarii?daca in urma unei viitoare angajari imi voi deschide cont la o alta banca?mentionez ca executarea silita in urma careia s-a pus poprire a inceput,deoarece mi s-au tras deja bani.un cont pe care este poprire poate fii inchis?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:50, 7 Septembrie 2011
Buna ziua,
Stimata doamna, executorul prin natura sa are obligatia de a depista si interveni pentru a se achita titlul executoriu al actului cu care a fost investit...
Evident ca el poate colabora si cu bancile pentru ca lucrurile sa se simplifice iar debitul sa se achite...
Toate bune...
faptul ca am poprire pe cont poate dauna in cazul unei noi angajari?
NU, nu are cum sa va dauneze, decat ca ar exista un impediment la plata salariului, angajatorul trebuind sa fie de acord sa vi-l plateasca prin casierie.
Mesaje reeditate
@ roxanagabriela
Data post: Joi, 1 Septembrie 2011, 19:18
Subiect: angajare

faptul ca am poprire pe cont poate dauna unei eventuale angajari?

@ freeelis
Data post: Joi, 1 Septembrie 2011, 19:22

Nu are nicio legatura una cu alta ... va puteti angaja , chiar daca aveti poprire pe cont.

@ ionescua65
Data post: Joi, 1 Septembrie 2011, 19:22

daca nu primiti banii in cont ci cash nu exista nici o legatura intre contul din banca si angajarea d-voastra

pai bine,si daca il plateste prin cont?asa mi-a fost platit si la fostul loc de munca si nu era problema,imi erau retinuti bani si gata,nu am primit niciodata salariul cash.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
Roxana Popa, Consultant asigurari

Alte discuții în legătură

Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Crstianavelena Crstianavelena Buna ziua, dacă voi încasa salariul in mâna mi se va mai pune poprire? Sau doar dacă am cont de salariu (card) deschis? Nu lucrez, in trecut aveam ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)