avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... atestat administrator imobile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

atestat administrator imobile

Am obitnut atestatul de administrator imobile in anul 2004 in baza HG 400/2003, aflata in vigoare la momentul respectiv, in atestat fiind specificat faptul ca este valabil in sectorul care l-a emis. Intrebarea mea este daca pot indeplini atributiile de administrator imobile in alt sector decat cel care l-a emis, avand in vedere faptul ca in normele metodologice de aplicare a legii 230/2007, la art.58 alin.(3) se specifica : " ..atestatul este eliberat pe o perioada nedeterminata si este valabil pe tot teritoriul Romaniei" ?

Multumesc
In primul rand, ar fi trebuit sa continuati discutia acolo unde ati inceput-o.
Apoi,v-ati dat singura raspunsul.
atestatul este eliberat pe o perioada nedeterminata si este valabil pe tot teritoriul Romaniei"
Ce nu intelegeti, ce inseamna teritoriul Romaniei?

Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat
Daca atestatul este valabil,puteti presta responsabilitatea in cadrul oricarei asociatii de proprietari nationala
doamna mihaela, legea 230/2007, fiind o lege mai recenta, anuleaza orice prevedere contrara ei din legile anterioare intrarii acesteia in vigoare (adica din februarie 2008, cind au fost publicate in monitorul oficial normele de aplicare ale legii 230 ... HG 1588/2007)
Am pus aceasta intrebare pentru ca nu stiam daca mai sunt si alte prevederi referitoare la acest subiect in afara de legea 230/2007, nu pentru ca nu stiu ce inseamna teritoriul Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat administrator de imobile cornelusha cornelusha Buna ziua, este adevarat ca daca ai domiciliul/resedinta in sectorul 1, nu ai voie sa dai examen la primaria altui sector ? Sau nu iti recunosc diploma cei de ... (vezi toată discuția)
Administrator de bloc cu atestat expirat dorotheea dorotheea Dacă la un control al Primăriei, se constată că administratorul are atestatul expirat, care este sancțiunea și cine o suportă, administratorul, ... (vezi toată discuția)
Administrator cu atestatul expirat Marioara Maftei Marioara Maftei In cazul in care administratorul are scoala si atestat din anul 2004 , valabil 3 sau 4 ani, deci valabilitatea este expirata , ii este necesara aprobarea ... (vezi toată discuția)