Am vandut o garsoniera si am cumparat un apartament mai mare.
Fondul de rulment pot recupera prin cerere catre asociatie.
Fondul de reparatie care am platit pana in prezent si care nu a fost investit pana in prezen in nicio reparatie pot recupera? Exista lege pentru recuperare?
In apartamentul cumparat mi se cere fondul de REPARATII retroactiv (350 lei) pentru ca fostul proprietar a primit inapoi banii adunati de el care nu au fost investite in reparatii executate. Mentionez ca vor sa schimbe geamurile in casa scarii .
LOGIC este normal ca primeste banii inapoi, fiindca el nu se va bucura de geamuri noi care se vor monta peste 2 luni.
Intrebarea mea este , daca are baza legala aceasta recuperare de bani, din fondul de reparatii.
Multumesc anticipat penyru raspuns.
Acest subiect s-a dezbatut de zeci de ori pe acest forum.
Cititi aici www.avocatnet.ro/content/for...
Concluzia finala: fondul de reparatii nu se returneaza.
Am verificat adresa indicata. Nu este clar. In legatura cu fondul de rulment sunt prevederi in legea 230. In legatura cu fond reparatii sunt numai discutii.
Multumesc pentru atentie.
Fondul de rulment se restituie in cazul schimbarii proprietarului.
Fondul de reparatii nu se restituie.
Cititi legea 230/2007 si HG 1588/2007, asa cum s-a specificat si mai sus.
Daca aveti nelamuriri, dupa citirea cestora reveniti si incercam punctual sa ne lamurim.
Fond reparatii
angi25
Buna ziua!
Vreau sa stiu daca din punct de vedere legal se poate returna, fondul de reparatii neutilizat, proprietarului care isi vinde proprietatea ... (vezi toată discuția)