avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit nejustificat de mare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit nejustificat de mare

caut sa angajej un avocat sa dau statul roman in judecata pentru impozitul nesimntit de mare pentru autoturismul personal e vb de o masina fab in 1995 marca bmw model 728i masina are 17 ani vechime impozitul este de 2000ron pe an, eram deacord daca era vb de un autoturism de 2-3-5 ani vechime in vazoare de cateva zeci de mii de euro , e masina mea nu vreau sa renunt la ea

spun nejustificat pentru ca pe langa taxele tva etc ptr piese combustibili si tot ce tine de intretinerea si utiliarea autoturismului stautl nu ofera nimik absolut nimik
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
keddy_ovi, utilizator
Cel mai recent răspuns: keddy_ovi , utilizator 21:57, 2 Septembrie 2011
Din pacate impozitul pe autoturisme este in functie de capacitatea cilindrica .... asa prevede codul fiscal ... respectiv legea 571/2003 si normele de aplicare ale acesteia ... legea a fost aprobata dupa dezbaterea publica a proiectului ... in baza acesteia se aproba anual HCL-uri privind aprobarea impozitelor si taxelor locale ... nu cred ca exista sanse de a ataca si modifica codul fiscal pe cale judecatoreasca la acest moment.
chiar nu se poate face nimik?? stiu ca e dupa capacitate dar eu cu masina mea ori-unde ma duc tot un loc de parcare ocula ca si o masina de 1000cmc si in trafic si in parcare...fac un manifest pe internet la tv pun afise pe strazi sa se adune semnaturi sa schimbam legislatiaca nu sant singurul care are problema asta . cu cine sa ma consult unde sa merg ?? nu cunosc nimik in domeniu dar nu vreau sa ma las calcat in picioare de statul roman care ia cu 2 maini si cand e de dat tine si cu dinti
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
keddy_ovi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capacitate cilindrica autoturism nu exista utiliyator utiliyator Buna ziua De ceva timp incerc sa descalcesc niste probleme cu o masina furata. M am resemnat. Nu mai sper s o gasesc si m am decis sa o inscriu la serviciul ... (vezi toată discuția)
Inpozit auto primarie ContSters119625 ContSters119625 am un autoturism 2664cm.,inpozitul local in ultimii ani a ajuns la suma de 2000 lei, e cumparat cu bani munciti in strainatate,neavind nici un venit momentan ... (vezi toată discuția)
Impozit auto Korg69 Korg69 Buna,am si eu o nelamurire,conf incadrarii si stabilirii cotei de impozit aferente unui auto de 2600cmc ar trebui sa platesc 936 lei,dar faptul ca locuiesc in ... (vezi toată discuția)