avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... capacitate cilindrica autoturism nu exista
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

capacitate cilindrica autoturism nu exista

Buna ziua

De ceva timp incerc sa descalcesc niste probleme cu o masina furata. M am resemnat. Nu mai sper s o gasesc si m am decis sa o inscriu la serviciul taxe si impozite insa cei de acolo au spus ca pe traducerea legalizata de notar a cartii de inmatriculare(masina fiind adusa din strainatate) nu apare valoarea capacitatii cilindrice si in consecinta ei nu pot calcula impozitul. Masina a disparut cu acte cu tot inclusiv acel BRIEF sau cum i o mai fi zicand in limba romana ...Acum o luna eram novice in chestiuni auto acum sunt expert.
Va rog mult ce pot face pentru a pune la dispozitia serviciului Taxe si impozite un document din care sa reiasa capacitatea cilindrica a autoturismului? Am doar contract VC, carte inmatriculare si contract de cesiune . Pe nici un act nu apare valoarea capacitatii cilindrice iar cei de la taxe nu pot scrie din burta, imi cer sa probez cu un document aceasta valoare.
Deci, sunt proprietar fara masina si voi plati impozit pe ceva ce practic nu detin, furtul l am declarat dar cercetarile dureaza si pana atunci nu mai vreau probleme. Va rog ajutati ma cu un sfat . Cum sa platesc impozitul pe masina? Cine imi poate atesta prin document oficial valoarea capacitatii cilindrice a autoturismului? RAR de ex?

Multe multumiri!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:37, 15 Iulie 2009
Cautati intr-un catalog de preturi producator(Schwacke.Apia,etc).Acolo sunt cuprinse toate caracteristicile/dotarile dupa anul de fabricatie si modelul masinii.Daca nu va descurcati, contacteti cel mai apropiat asigurator.(ei au cataloagele)
Puteti incerca sa vorbiti cu cel care v-a vandut masina.Poate are o fotocopie dupa cartea verde a masinii!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire dauna totala gezenie gezenie Salut! Am fost lovit de un tip si asigurarile mi-au declarat dauna totala. acum nush cat o sa imi dea asigurarea pe o masina din 98 Laguna 1.9 DTI ...are idee ... (vezi toată discuția)
Taxe cumparare auto anonim anonim Buna. Doresc sa imi cumpar un automobil second-hand pentru folosinta personala din Germania. Nu imi este insa clar cum se procedeaza cu TVA. Am inteles ca TVA ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)