De ceva timp incerc sa descalcesc niste probleme cu o masina furata. M am resemnat. Nu mai sper s o gasesc si m am decis sa o inscriu la serviciul taxe si impozite insa cei de acolo au spus ca pe traducerea legalizata de notar a cartii de inmatriculare(masina fiind adusa din strainatate) nu apare valoarea capacitatii cilindrice si in consecinta ei nu pot calcula impozitul. Masina a disparut cu acte cu tot inclusiv acel BRIEF sau cum i o mai fi zicand in limba romana ...Acum o luna eram novice in chestiuni auto acum sunt expert.
Va rog mult ce pot face pentru a pune la dispozitia serviciului Taxe si impozite un document din care sa reiasa capacitatea cilindrica a autoturismului? Am doar contract VC, carte inmatriculare si contract de cesiune . Pe nici un act nu apare valoarea capacitatii cilindrice iar cei de la taxe nu pot scrie din burta, imi cer sa probez cu un document aceasta valoare.
Deci, sunt proprietar fara masina si voi plati impozit pe ceva ce practic nu detin, furtul l am declarat dar cercetarile dureaza si pana atunci nu mai vreau probleme. Va rog ajutati ma cu un sfat . Cum sa platesc impozitul pe masina? Cine imi poate atesta prin document oficial valoarea capacitatii cilindrice a autoturismului? RAR de ex?
Cautati intr-un catalog de preturi producator(Schwacke.Apia,etc).Acolo sunt cuprinse toate caracteristicile/dotarile dupa anul de fabricatie si modelul masinii.Daca nu va descurcati, contacteti cel mai apropiat asigurator.(ei au cataloagele)
Taxe cumparare auto
anonim
Buna.
Doresc sa imi cumpar un automobil second-hand pentru folosinta personala din Germania. Nu imi este insa clar cum se procedeaza cu TVA. Am inteles ca TVA ... (vezi toată discuția)