avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare garantie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare garantie

imi poate spune cineva cum imi pot recupera garantia de la proprietarul apartamentului? eu fiind chirias...
nu am contract facut cu el, dar in schimb am chitanta prin care am platit garantia apartamentului si extrasul bancar, plata s-a facut prin virament.
acum proprietarul nu vrea sa-mi dea garantia si nu-mi mai raspunde la telefon, ce pot face?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 10:48, 2 Septembrie 2011
In baza documentelor pe care le aveti, notificati-l mai intai, prin executorul judecatoresc. daca nici asa nu rezolvati problema, dati-l in judecata.
ce scrie in chitanta ca reprezinta banii dati prin virament bancar?
sa inteleg ca plata chiriei s-a facut prin transfer bancar sau cash?
am chitanta de mana pt prima chirie si garantie, iar restul chiriei, pe urmatoarele luni, prin virament bancar
daca in afara chitantei de mana aveti si martori care pot sustine ceeace spuneti,puteti introduce actiune in instanta in vederea recuperarii pagubei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda- mi-au fost furati banii pentru chirie Cristina Maria199 Cristina Maria199 Buna! Sunt din bucuresti si am 23 de ani. O sa trec direct la subiect. Eu doream sa ma mut in chirie. Vineri am gasit un apartament in sectorul 3 langa Auchan ... (vezi toată discuția)
înscris sub semnătură privată pentru dovada platii chiriei mrrnd mrrnd Buna ziua, Daca nu este sectiunea potrivita rog un moderator sa mute la sectiunea corecta, multumesc. Sunt student, si delor familiar cu acest domeniu ... (vezi toată discuția)
Recuperarea garantiei depuse de chirias la inchirierea unui apartament koronna koronna Buna ziua, Supun atentiei dvs urmatoarea speta: Acum un an o persoana a incheiat un contract de inchiriere pe durata de 8 luni, pentru perioada ... (vezi toată discuția)