avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA Bulgaria
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA Bulgaria

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu niste coduri/subcoduri de activitati pentru recuperare de TVA din Bulgaria . Am incercat toate variantele pe care eu le-am considerat a fi ok dar primesc mereu mesaj de eroare legat de faptul ca aceste coduri/subcoduri nu sint corecte.
Am urmatoarele activitati -

cazare - am pus 6 fara subcod
food&beverages - am pus 7 fara subcod
servicii golf - am incercat cu 9 (activitati de divertisment ) fara subcod sau cu cod 9.7
organizare eveniment - care cuprinde sala pentru conferinta, sonorizare, etc - aici am incercat 10 fara subcod dar cu explicatie - care e necesara- "EVENT" sau "CONFERENCE"

Aveti idee ce ar trebui sa schimb?

mesajul de eroare pe care il primesc este:

60459 Eroare Cererea contine informatii eronate si nu a fost transmisa catre statul membru de rambursare. Va rugam corectati. 18/08/2011
60460 - Pentru una sau mai multe achizitii/prestari servicii nu s-a precizat codul/subcodul de clasificatie sau acesta este incorect

Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara, la depunerea declaratiei 318(catre ungaria)nu reusesc ... sabou sabou Buna seara, la depunerea declaratiei 318(catre Ungaria)nu reusesc sa trec de urmatoarea eroare : \"Pentru una sau mai multe achizitii/prestari servicii nu ... (vezi toată discuția)
Lista mesaje pagina internet anaf tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga sa imi specificati unde anume gasesc, pe pagina de internet a ANAF, lista mesajelor primite de catre cei care depun on-line declaratii.Nu ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)