Buna,
As dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru infiintarea unui camping intr-o zona rurala , pe un teren aflat in posesia mea, in centrul satului.
Trebui sa precizez ca in comuna nu este inca apa curenta si canalizare.
De asemenea vreau sa stiu daca trebuie sa am acordul vecinilor pentru asta deoarece relatiile intre noi nu sunt prea grozave.
Puteti consulta urmatoarele adrese de net pentru a vedea ce presupune infiintarea din punct de vedere al construirii si autorizarii [ link extern ] [ link extern ]
aveti nevoie de acordul vecinilor atat pentru sediul cat si pentru punctul de lucru incepand cu anul 2011 deoarece s au facut reclamatii la ORC ca nu sunt deacord deoarece se face mizerie, galagie, se ocupa locuri de parcare, etc.
Multumesc pt raspuns, si daca acestia nu isi dau acordul pot sa le cer sa motiveze acest lucru? pentru ca nnu sunt in relatii bune cu acestia.. si nu imi vor da acordul.
Fonduri europene
hack
Buna seara.
Am si eu nevoie de putin ajutor. Stiam de acest forum si nu am nicio baza de la care sa plec.. Cred ca aici pot gasi ce imi trebuie.
Dispun de o ... (vezi toată discuția)
Masura 121
MariaAle
Oare m-ar putea ajuta cineva sa imi dea un sfat? Ce imi recomandati sa infiintez pentru a accesa masura 121? Mentionez ca locuiesc in mediul urban, insa detin ... (vezi toată discuția)