avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal nou-suspendari si vizualizare registru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal nou-suspendari si vizualizare registru

Buna ziua .
Caut lamuriri pentru doua aspecte legate de noul Revisal :
1. Am introdus suspendari ale CIM in termen de 20 de zile lucratoare de la data suspendarii .Desi intervalul de suspendare a expirat,in registrul meu, la starea contractelor apare "suspendat"in continuare la toate contractele ce au avut suspendare.De ce? Acum starea lor ar fi trebuit sa fie "activ".Ce se intampla si cum ar trebui sa procedez?
2. La autentificarea registrului prin portalul versiune HG 500/2011,pagina mea de utilizator are ca optiuni in partea dreapta, sus numai "preluare registru" si "raport preluari",iar "vizualizare date registru" afiseaza numai date despre angajator.In versiunea veche exista si optiunea "contracte" pe care acum n-o regasesc astfel ca nu stiu cum arata registrul meu la ITM si starea contractelor din Revisalul nou.Mai pot vizualiza contractele asa cum era posibil in versiunea veche si cum?
Va multumesc.
Succese !
Cel mai recent răspuns: maragl , utilizator 13:53, 19 Septembrie 2011
Am mai "sapat" un pic prin registru si rapoartele de preluari..
.Am gasit optiunea "incetare" la "suspendare"in registrul meu asa ca am incetat respectivele suspendari si am retrimis registrul.
In rapoarte preluari am deschis raportul si am gasit lista salariatilor.Pot cauta si un anumit salariat pentru care imi afiseaza cateva date esentiale, inclusiv starea contractului.
dar nu afiseaza salariul
Adevarat, salariul nu apare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari revisal ioana_nt ioana_nt Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu noul revisal.De la ce data incep sa inregistrez suspendarile si incetarile ? De exemplu in august am avut o ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)