Buna ziua .
Caut lamuriri pentru doua aspecte legate de noul Revisal :
1. Am introdus suspendari ale CIM in termen de 20 de zile lucratoare de la data suspendarii .Desi intervalul de suspendare a expirat,in registrul meu, la starea contractelor apare "suspendat"in continuare la toate contractele ce au avut suspendare.De ce? Acum starea lor ar fi trebuit sa fie "activ".Ce se intampla si cum ar trebui sa procedez?
2. La autentificarea registrului prin portalul versiune HG 500/2011,pagina mea de utilizator are ca optiuni in partea dreapta, sus numai "preluare registru" si "raport preluari",iar "vizualizare date registru" afiseaza numai date despre angajator.In versiunea veche exista si optiunea "contracte" pe care acum n-o regasesc astfel ca nu stiu cum arata registrul meu la ITM si starea contractelor din Revisalul nou.Mai pot vizualiza contractele asa cum era posibil in versiunea veche si cum?
Va multumesc.
Succese !
Am mai "sapat" un pic prin registru si rapoartele de preluari..
.Am gasit optiunea "incetare" la "suspendare"in registrul meu asa ca am incetat respectivele suspendari si am retrimis registrul.
In rapoarte preluari am deschis raportul si am gasit lista salariatilor.Pot cauta si un anumit salariat pentru care imi afiseaza cateva date esentiale, inclusiv starea contractului.