Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu noul revisal.De la ce data incep sa inregistrez suspendarile si incetarile ? De exemplu in august am avut o suspendare si o incetare de contract, dar eu am facut preluarea din versiunea anterioara in data de 05.09.2011, iar contractul incetat in 20.08.2011 nu este preluat. Trebuie sa-l trec si pe acesta daca la 1.08.2011 are activ?
Contractul incetat pe 20.08.2011 nu a fost raportat cu versiunea veche astfel nu este preluat de versiunea noua ca si incetat si este activ?.
Sfatul meu, faceti preluarea incepand cu 01.08.2011, prelucrati toti salariatii, inclusiv suspendarile si incetarile dupa aceasta data si transmiteti online registrul.
Sau cim-ul d-stra incetat la 20.08.2011 este raportat online cu vechiul revisal si cand ati preluat baza de date ati apasat butonul "Renunta" la respectivul salariat? Astfel la data de 05.09.2011 cand ati trecut la Revisal 5.06 cim-ul nu mai este activ si nici salariatul respectiv, ?
Daca ati facut preluarea la 09 Septembrie, contractele suspendate si/sau incetate vor apare ca si active, fapt care nu constituie nicio problema.
Dupa finalizarea preluarii, mergeti pe contractele in cauza si faceti corectarea datelor inregistrate (preluate), cu aplicabilitate de la data la care s-au produc evenimentele.
Angajati la 1.08.2011
petro4
trebuie sa trec toti angajati de la 1.08.2011 in noul revisal,chiar daca uni au lucrat doar o zi si le am inchis contractul in vechiul revisal,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)