avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectie revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectie revisal

Buna ziua
Am o salariata al carei CIM a fost susppendat in per. 2010 - 2012 pt CIC pana la doi ani ; daca intru pe contract, intervalul suspendarii este corect - dar in Raport per salariat, apare data inceput suspendare 22.11.2011 in loc de 22.11.2010 - presupun ca am preluat gresit din vechiul revisal in 2011 ....
Reiese clar ca este o gresala de editare, de preluare ... dar nu stiu cum se poate indrepta . Am incercat sa intru pe corectie suspendare, dar ceva nu fac bine, caci nu este activa nici una dintre rubrici - deci n am cum sa corectez !
Daca se poate sa ma ajutati cu modul in care se procedeaza ..
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 2 Septembrie 2015
HG 161/2006 , in vigoare pana la data de 01.08.2011,nu avea si optiunea inregistrarii suspendariic.i.m.

In acest caz, c.i.m. suspendate la data de 01.08.2011 ,trebuiau introduse in varianta noua a REVISAL-ului de catre angajatori.

Probabil ca cel care a facut acest lucru a gresit data de la care isi produce efectele, in loc sa puna data din 2010 a pus data 22.11.2011.

Nu mai puteti face nimic daca s-a incetat suspendarea.

Sigur asa s a intamplat ... dar ma gandesc daca cei de la IT - Revisal n ar purea remedia problema, caci atunci cand i se elibereaza salariatei acel raport, se observa neconcordanta .. ....
In versiunea actuala a REVISAL-ului, ulterior incetarii suspendarii, informatiile aferente suspendarii nu vor mai putea fi modificate sau corectate.
In aceste conditii, angajatorul poate elibera salariatului (conf. art.8 alin.3 din HG nr.500/2011, modificata si completata), la cererea acestuia, documente care sa ateste situatia reala a activitatii desfasurate de acesta pe durata executarii contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)