Buna ziua
Am o salariata al carei CIM a fost susppendat in per. 2010 - 2012 pt CIC pana la doi ani ; daca intru pe contract, intervalul suspendarii este corect - dar in Raport per salariat, apare data inceput suspendare 22.11.2011 in loc de 22.11.2010 - presupun ca am preluat gresit din vechiul revisal in 2011 ....
Reiese clar ca este o gresala de editare, de preluare ... dar nu stiu cum se poate indrepta . Am incercat sa intru pe corectie suspendare, dar ceva nu fac bine, caci nu este activa nici una dintre rubrici - deci n am cum sa corectez !
Daca se poate sa ma ajutati cu modul in care se procedeaza ..
Multumesc mult !
Sigur asa s a intamplat ... dar ma gandesc daca cei de la IT - Revisal n ar purea remedia problema, caci atunci cand i se elibereaza salariatei acel raport, se observa neconcordanta .. ....
In versiunea actuala a REVISAL-ului, ulterior incetarii suspendarii, informatiile aferente suspendarii nu vor mai putea fi modificate sau corectate.
In aceste conditii, angajatorul poate elibera salariatului (conf. art.8 alin.3 din HG nr.500/2011, modificata si completata), la cererea acestuia, documente care sa ateste situatia reala a activitatii desfasurate de acesta pe durata executarii contractului.
Revisal (1)
GGP
La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam?
Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)