avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajati la 1.08.2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajati la 1.08.2011

trebuie sa trec toti angajati de la 1.08.2011 in noul revisal,chiar daca uni au lucrat doar o zi si le am inchis contractul in vechiul revisal,de ce trebuie sa i mai trec si in noul revisal ?
Cel mai recent răspuns: resurseumanealba , utilizator 08:13, 7 Octombrie 2011
Trebuie trecuti toti angajatii care erau activi la data de 01.08.2011. Daca le-a incetat activitatea in 01.08.2011, asta inseamna ca nu mai erau activi la acea data, si deci nu mai trebuie trecuti.
Am avut un angajat 12.08s-a angajat ,iar in 12.09 si a dat demisia ,cand am instalat noul revisal nu mi l -a luat ,trebuia sa-l introduc eu?
Inseamna ca preluare datelor din vechea versiune ati facut-o dupa inregistrarea incetarii c.i.m. in vechea versiune a REVISAL-ului, de aceea nu l-a preluat.
Da, trebuie sa il introduceti dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari revisal ioana_nt ioana_nt Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu noul revisal.De la ce data incep sa inregistrez suspendarile si incetarile ? De exemplu in august am avut o ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Revisal sunyigabi sunyigabi Eu am preluat noul Revisal in septembrie.Atunci am avut doar 25 de angajati activi. Insa in data de 1 august am avut inca vreo 50(pe perioada determinata).Si ... (vezi toată discuția)