avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Criterii repartizare locuinte ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Criterii repartizare locuinte ANL

Am primit un mesaj acum o saptamana pe adresa de e-mail de la Avocat.net precum ca, ar fi posibil ca si persoanele cu varsta peste 35 ani sa poata beneficia de o casa prin ANL. Cum pot afla daca este adevarat?
Cu respect!
Cel mai recent răspuns: Aknot , utilizator 10:00, 19 Noiembrie 2011
Pe site-ul ANL sunt postate urmatoarele:

Criterii cadru pentru stabilirea ordinii de prioritate în solutionarea cererilor de locuinte si în repartizarea locuintelor pentru tineri, destinate închirierii

A. Criterii de acces la locuinta:

Titularul cererii de locuinta, care poate deveni beneficiar al unei repartitii de locuinta pentru tineri, destinata închirierii si titular al contractului de închiriere, sa fie major, în vârsta de pâna la 36 de ani la data repartizarii locuintei.
[...]

[ link extern ]

Completare
Pe aceasta pagina gasiti informatii complete toate despre criteriile luate in calcul la repartizarea locuintelor ANL si va puteti aproxima punctajul.

:luck:
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Ares-3, moderator
Bună ziua .... am şi eu o întrebare. Am de 5 ani depusă o cerere pentru o locuinţă ANL. Anul acesta am cumpărat împreună cu soţia un teren .... dar în alt judeţ. Credeţi că atunci când o să trebuiască să reactualizez datele .... o să fie o problemă?

Că parcă am înţeles că se face o hârtie la notar din nou, în care să declarăm că nu deţinem sau nu am deţinut o locuinţă în această perioadă ... dar şi teren. Sau am înţeles eu greşit?

Am căutat de nebun prin tot internetul şi nu am găsit nimic care să spună că un creiteriu este şi acela de a nu putea să deţii pământ.

Mulţumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl ContSters318441 ContSters318441 Buna ziua, Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste distribuirea locuintelor ANL.In anul 2000 eu si sotul meu,tineri casatoriti 22 si respectiv 23 de ani si ... (vezi toată discuția)
Criterii pentru obtinerea unei locuinte de la anl aaa123 aaa123 AM DEPUS O CERERE PT OBTINEREA UNEI LOCUINTE IN REGIM DE CHIRIE LA ANL . AM STUDII SUPERIOARE PT CARE PRIMESC PUNCTAJ 15. INTREBAREA ESTE DACA SE ACORDA INCA ... (vezi toată discuția)