avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Locuinta ANL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Locuinta ANL

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste distribuirea locuintelor ANL.In anul 2000 eu si sotul meu,tineri casatoriti 22 si respectiv 23 de ani si cu un nou nascut,am depus un dosar pentru repartizarea unei locuinte ANL deoarece locuiam in aceeasi curte si corp de casa cu socrii,do cumnati si o cumnata,fiind in total 8 persoane in 3 camere din care un nou nascut.Am completat dosarul cu toate cele necesare,zeci de copii dupa acte,acte notariale,diplome de studii,adeverinte salariale si toate cele insa in zadar.Dupa depunerea dosarului ni s-a comunicat ca intr-un tmp relativ scurt va veni o comisie la domiciliu pentru a verifica veridicitatea celor declarate de noi ca mai apoi sa ni se poata repartiza acea locuinta,mentionez ca in acel an si in urmatorii doi s-au dat in folosinta foarte multe locuinte de acest gen,blocuri turn cu apartamente ANL in Constanta unde locuim noi.Nu a venit nimeni pe o perioada de cateva luni s am mers no sa verifcam ce se intampla.Ne-am lovit de raspunsuri evazive ni s-a spus prntre altele sa asteptam acasa ca vom primi prin posta rezolutia.Am primit dupa oa luna un plic prin care ne era comunicat ca mai avem de adus la dosar ceva acte pe care ulterior le-am si depus dupa care o noua peroada de asteptare de cca un an.Am mers ca de obicei sa ne interesam la RAEDPP pentru ca acolo era inaintat dosarul si ni s-a spus sa verificam listele afisate in afara institutiei si sa asteptam.Pe liste ne-am regasit undeva la numarul 6 mii si ceva...Dupa o alta perioada de asteptare am primit un nou plic prn care eram anuntati ca nu intrunim punctajul necesar pentru repartizarea unei locuinte reiesind din toate acestea ca mai avem de asteptat.Au trecut inca,cativa ani in care mergeam periodic la RAEDPP sa ne interesam si raspunsul era acelasi''asteptati''.Acum 3 ani am primit ultimul plic prin care ni se cereau nca o data copii dupa adeverinte de la locul de munca si diplomele de studii.Am depus si aceste acte insa deja suntem in 2014,au trecut 14 ani de la depunerea dosarului si casa mult visata se lasa asteptata.Locuim la aceeasi adresa,fetita noastra are deja 14 ani si nici acum nu are dormitorul ei,cei de la ANL,RAEDPP...etc ne-au uitat.Nu stiu ce demersuri trebuie sa fac,unde trebuie sa merg si la cine sa apelez.Avem deja o varsta,eu 36 si sotul 37,am trecut de limita de 35 de ani si inca asteptam...Ma puteti ajuta cu ,cateva raspunsuri?Multumesc.
in mod normal , anual se face reactualizarea dosarului dumneavoastra , adeveribte de venit , decalartii de venit....etc...etc...diverse documente , care iarasi in mod normal , nu este datoria nimaniu sa va anunte ca trebuie sa reactualizati acest dosar , aceste lucruri dumneavoastra trebuie sa le aveti in vedere.
si apoi....ganditi-va ca daca au fost 6000 de dosare , printre care s-au "strecurat" cele colorate....teoretic , tot o sa aveti de asteptat .
nu puteti face absolut nimic in acest sens , decat sa asteptati si sa va interesati anual de dosarul dumneavoastra....intrunirea punctajului se face si in funtie de vechimea dosarului , cu conditia sa fie complet si acualizat la timp .
Cred ca trebuie sa va luati gandul daca nu ati facut-o deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii repartizare locuinte anl liviacodru liviacodru Am primit un mesaj acum o saptamana pe adresa de e-mail de la Avocat.net precum ca, ar fi posibil ca si persoanele cu varsta peste 35 ani sa poata beneficia de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În anul 2016, am depus un dosar pt o locuinta anl ... SAL07 SAL07 Bună ziua! În anul 2016, am depus un dosar pt o locuinta ANL ( intruneam toate conditiile). Conform legii, trebuia sa primesc in termen de 3 ani raspuns la ... (vezi toată discuția)
Listele de beneficiari de locuinte anl sunt actualizate de comisia din cadrul consiliului local? anddreea anddreea prezenta va rog sa imi comunicati punctul dumneavoastra de vedere referitor la repartitia unor locuinte construite prin ANL, destinate inchirieirii tinerilor ... (vezi toată discuția)