avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... traficant de canabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

traficant de canabis

Buna ziua! Am o problema cu un prieten care facea trafic de canabis si as vrea sa va intreb ce sanse ar avea sa iasa cu suspendare?....El a fost prins cu 160 de grame de canabis (o floare de canabis in casa si pungute cu canabis= 160 de grame) i s-a dat 29 de zile de arest preventiv...am facut recurs...s-a respins....am facut cerere pentru control judiciar...s-a respins...iar acum asteptam recursul.....tin sa mentionez ca este la prima fapta (are doar o amenda administrativa)....iar intrebarea mea este daca are sanse sa i-a pedeapsa cu suspendare?multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:05, 6 Septembrie 2011
are sansa sa ia pedeapsa cu suspendare,deasemenea isi poate diminua pedeapsa la jumatate daca denunta distribuitorul sau un alt comerciant de substante interzise asa cum sunt prevederile legale[presupunand ca e la prima fapta de acest gen si nu recidivist]
depinde de mai multi factori,... nefiind un drog de mare risc, inclin sa cred ca se poate!
Mie imi pare cam mare cantitatea...si cam este un mic traficant in toata regula...

Pot insa exista sanse la suspendare...
Nu chiar mari dar sanse exista...
dar a declarat ca acele plante le-a luat de pe camp si-a recunoscut vina
Cantitatea est marisoara...
Trebuie vazut dosarul pt ca altfel nu se stie ce indica probele...

Alte discuții în legătură

Liberarea provizorie sub control judicar vs. pe cautiune airaam airaam de ce ar alege un inculpat sa solicite liberarea provizorie pe cautiune cand poate alege de liberarea provizorie sub control judiciar? multumesc ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri bojilac bojilac Buna ziua! Intrebarea mea e urmatoarea, care este adevarata lege 143/2000? Am fost prins cu 700 grame de cannabis, sunt in fapta cu un asociat cu care aveam o ... (vezi toată discuția)
Acuzatie trafic de droguri de risc IonutPaul IonutPaul Buna ziua.Sunt acuzat pentru trafic de droguri de risc in forma continua(doua acte materiale)cantitatea toatala este de 3,30 grame cannabis vandute unui ... (vezi toată discuția)