Am si eu o nelamurire. Eu si sotia mea am decis sa divortam pe cale administrativa si direct la Stare Civila a Sectorului 6, unde apropo, cred ca inca este gratis pentru ca nu am gasit nici o taxa pe internet despre aceasta chestiune. Nelamurirea mea este alta, si anume:nici eu nici sotia mea nu suntem bucuresteni, insa eu nu mi-am mai reinnoit ''resedinta'' de pe buletin de prin 2008. Sotia mea insa, si-a schimbat buletinul si noul buletin i l-a dat direct pe aceasta adresa pe care de altfel am incheiat si casatoria - certificatul de casatorie. Tin sa mentionez ca stam cu chirie si nu avem in proprietate imobilul.
Conform acestui aliniat - c) declaraţie autentificată în faţa notarului public, în situaţia în care ultima locuinţă comună nu este aceeaşi cu domiciliul sau reşedinţa ambilor soţi înscrisă în actele de identitate.- asta inseamna ca eu trebuie sa merg la notar si sa ce...? Sa dau declaratie ca inca locuiesc la acea locatie, trebuie sa duc si ceva acte la notar? Trebuie sa vina si sotia mea la notar sa dea si ea declaratia?
mergeti amandoi la Starea Civila a Sectorului 6,daca acolo s-a eliberat certificatul de casatorie si nu mai mergeti la notar,
acolo dati toate declaratiile
mergeti impreuna cu cartile de identitate pe care le aveti
la noi e valabil ""cate bordeie atatea obicee""
ei va spun ce v-ar mai trebui
Casatorie
Dorin Carmen
Buna ziua,
eu si prietenul meu vrem sa ne casatorin luna viitoatre.El nu are buletin pt.ca si a reinnoit pasaportul la consulatul romàn di Milano si ... (vezi toată discuția)