Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca constituie infractiunea fapta administratorului unei societati care are ca obiect de activitate comertul cu amanunte a produselor textile .....montarea unor camere de supraveghere racordate la un PC (nu exista sonor/microfon in magazin)...deci montarea in sala de vanzare a unor camere de supraveghere si stocarea imaginilor pe un calculator)....fara a avea vreo licenta sau autorizatie in acest sens .(deci fara a fi montate de o societate licentiata , eu singura le-am montat))
Va mutumesc anticipat !
Nu este nicio infractiune. Insa acele imagini nu vor pute afi utilizate la politie, in cazul unui furt. Pentru a putea fi folosite, trebuie ca "planul de paza" (inclusiv camrele) sa fie fi avizat de politie.
Buna Dimineata !
Ieri am fost chemata la politie si mi sa dat termen 10 zile sa duc documentele care atesta ca o firma de paza a executat lucrarea de instalare a camerelor de supraveghere , altfel imi face dosar penal conform legii333 ceva cu art 58 si art 28 pct5 .
E legal ?
Multumesc !
Supraveghere video
veronik
Cum trebuie procedat in situatia in care s-au instalat camere video pt supraveghere in firma ? Mentionez ca sunt functionale 24/24 h si ca se inregistreaza ... (vezi toată discuția)