avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legea pazei Bunurilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legea pazei Bunurilor

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca constituie infractiunea fapta administratorului unei societati care are ca obiect de activitate comertul cu amanunte a produselor textile .....montarea unor camere de supraveghere racordate la un PC (nu exista sonor/microfon in magazin)...deci montarea in sala de vanzare a unor camere de supraveghere si stocarea imaginilor pe un calculator)....fara a avea vreo licenta sau autorizatie in acest sens .(deci fara a fi montate de o societate licentiata , eu singura le-am montat))
Va mutumesc anticipat !
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
rebela_ikariam, utilizator
Cel mai recent răspuns: rebela_ikariam , utilizator 10:28, 4 Septembrie 2011
Nu este nicio infractiune. Insa acele imagini nu vor pute afi utilizate la politie, in cazul unui furt. Pentru a putea fi folosite, trebuie ca "planul de paza" (inclusiv camrele) sa fie fi avizat de politie.
Buna Dimineata !
Ieri am fost chemata la politie si mi sa dat termen 10 zile sa duc documentele care atesta ca o firma de paza a executat lucrarea de instalare a camerelor de supraveghere , altfel imi face dosar penal conform legii333 ceva cu art 58 si art 28 pct5 .
E legal ?
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea supravegherii video si audio marianpr marianpr Buna ziua. Un prieten care lucreaza la o firma privata ( cu 40 angajati ), mi-a spus ca in incinta halei unde lucreaza s-au montat camere de supraveghere ( OK ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video veronik veronik Cum trebuie procedat in situatia in care s-au instalat camere video pt supraveghere in firma ? Mentionez ca sunt functionale 24/24 h si ca se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)