avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce o sa patesc daca am zgaraiat masina cuiva cu cheia?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce o sa patesc daca am zgaraiat masina cuiva cu cheia?

Domnilor,recunosc,am facut o magarie...mi-e rusine si deja regret!Intr-o parcare a unui supermarket ff aglomerat m-am certat pe un loc un proprietarul unui logan...m-a jignit si mi-a luat si locul,lucru care m-a enervat teribil,drept pt care i-am zgariat portiera.La intoarcere,l-am vazut vorbind cu niste politisti de cartier,care m-au legitimat si pe mine,dar nu mi-au zis nimic concret,au balmajit ceva de martori care m-ar fi vazut.Eu am negat,evident,dar oricum nu puteau sa-mi faca ei mie nimic.Ma astept acum sa primesc "invitatie"la politie...Ce e de facut?As vrea sa-i dau lu' ala bani sa-si vopseasca portiera si sa-i inchid gura,as recunoaste si la politie "da,dom'le!m-am enervat si am facut-o!"...gatul banuiesc ca n-o sa mi-l ia...
Care e cea mai buna atitudine de adoptat in situatia asta ca sa scap cat mai repede si cu basma curata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
daisy_giullia, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:17, 3 Septembrie 2011
Incercati sa rezolvati amiabil si sa isi retraga plangerea.
Bine ca nu ati zgariat vre-un Audi ultima creatie ca riscati sa fi facut cunostiinta cu capota zgariata...
Cred ca amiabil se poate rezolva daca nu va veti certa din nou...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat un telefon badan87 badan87 am 18 ani,elev premiant...am furat telefonul mobil al unei colege...o alta colega m-a vazut ca l-am luat...si o alta i-a spus vatamatei ca am mai facut si alta ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa rashad086 rashad086 Buna seara , va rog sa-mi ajutati cu sfatul dvs. Sunt strain si student. Am facut un accident rutier. sunt vinovat ca nu am dat prioritate si la expertiza a ... (vezi toată discuția)
Fals și inselaciune Alinamarialoredana Alinamarialoredana Buna ziua!am la poliție un doasar in desfășurare unde am cal de inculpat pt inselaciune in forma continuata și fals sub semnătura privată in forma ... (vezi toată discuția)