avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard nou

Pentru a darama un gard si a face unul nou la o casa e nevoie de vreo aprobare ?

Stiu ca e o lege prin care nu poti darama si reface, dar se refera doar la cladirea-proprietate, nu si la altele gen garduri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:49, 3 Septembrie 2011
Va trebuie autorizatie de demolare si apoi una de construire (vezi legea 50/1991).
in principiu va trebuie,dar,,,depinde unde vreti sa faceti aceasta lucrare ,..depinde din ce e gardul vechi si din ce doriti sa-l faceti pe cel nou
Gard initial: baza ciment, gard din lemn.
Gard viitor: baza ciment, gard din otel.
S-ar putea incadra la 1.4.a)lucrari de modificare, de reparare ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
BX, utilizator
Introduceti cerere la autoritatea publica locala in vederea eliberarii formalitatilor legale pentru dezafectare si ridicare gard din noile materiale,urmand ca autoritatea sa dispuna incadrarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituirea ancaanca ancaanca As dori sa stiu, va rog, care este distanta legala (in cifre) ce trebuie lasata intre gardul casei mele si constructia vecinului. Articolul din Codul Civil ... (vezi toată discuția)
Renovare apartament mihaimaimascu1995 mihaimaimascu1995 Mai este valabil art.8 din legea 50 din 1991 in cazul unei renovarii ( tamplarie ,instalatie electrica sanitara ,zugravit ) excluzand construirea si ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini airtobreathe airtobreathe Buna ziua, As dori sa va cer sfatul. Vecinul a construit un gard inainte ca noi sa ne construim casa, necerand nici o permisiune. Insa noi vrem sa ... (vezi toată discuția)