Buna ziua.Am facut un cont pe acest site de vanz.cump.diverse(nu e greu de ghicit care...?)de ceva timp si..vand resp.cumpar diverse(sistem de licitatii online):un utilizator de pe site a licitat la mine si nu a cumparat(pt.ca nu a putut fi contactat si nici nu m-a contactat),bineintzeles ca i-am dat cal.neg cum se face si cerere de return.com.problema este ca resp.utilizator din razbunare mi-a stricat inca 3-4licitatii(adica a licitat aiurea)si la scurt timp(cateva minute)a dat cal. neg.la toate urmate de niste comentarii jignitoare si calomnioase la adresa mea(gen:jigodie,tzepar,etc)fara ca macar sa ne vedem sau sa cump.ceva de la mine/Ce se poate face in acest caz si cine asi asuma raspunderea pt.ASTA.Multzumesc
Din pacate Da,,am eu nevoie sa folosesc acest site''(mai fac si eu un,,ban''ca fiecare de altfel(cam asta e tendinta-comert online,nu ne permitem magazine si nici la colt de strada nu mai ,,merge'')/Si daca f.multi utilizatori vin si pun intrebari pe forum,e ceva RAU?va deranjaza?ca nu am intzeles prea bine...?(nu mi-o luati in nume de rau);banuiesc ca aceste mesaje AJUTA cumva pe toata lumea::socializam,schimbam pareri,ne desteptam reciproc,au si moderatorii activitate,/eu zic ca e bine pt.TOTI atata timp cit exista mesaje,rasp.,pareri,rezolvari,etc...Multa bafta domnule.