avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea sporului de noapte in noul Rvisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea sporului de noapte in noul Rvisal

Buna Ziua!Salariatii societatii lucreaza,atunci cand este nevoie,si in ture de noapte.Pentru acest lucru,la angajare,am trecut in contract ,la rubrica sporuri,25%spor ore noapte.Tot 25%spor,pentru orele de sambata si duminica lucrate.Mentionez ca ,pentru luna in curs,li se asigura si zilele libere corespunzatoare.In noul Revisal,la rubrica ,,sporuri ''imi cere sa trec suma.Cum sa procedez,tinand cont de faptul ca nu se lucreaza intr-un sistem de ture,sa fie o suma fixa pe luna?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 4 Septembrie 2011
Vedeti raspunsurile date in aceste discutii pe aceasta tema:
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal nou - inregistrare sporuri salariu apetra apetra la capitolul sporuri trebuie trecuta valoarea conform noi forme a revisal. cum procedez in cazul sporului de tura de noapte sau a orelor suplimentare? ce ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente si ocazionale daniela106 daniela106 Buna ziua , Pt.angajatii din alimentatia publica , care lucreaza in ture in week-enduri , in zilele de sarbatori legale si unii din ei si ore suplimentare , ... (vezi toată discuția)
Spor ore de noapte, repaus saptamanal lav1 lav1 1. Pentru salariatii de noapte, sporul de noapte de 25% se calculeaza ca si suma fixa din salariul de incadrare (670 RON x 25% = 168 RON) sau spor de 25% ... (vezi toată discuția)