avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara

am si eu o intrebare am un apartament si este ipotecat la banca am girat pe cineva cu el si eu sunt titularul locuintei pot trece pe numele copilului de 7 ani fiind minor ap. pe numele lui si ipoteca sa ramina la fel pe acelas ap doar sa fie copilul proprietar sa nu mai fiu eu sau eventual sa il trec pe numele sotiei va multumesc astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 22:35, 4 Septembrie 2011
Pana la momentul achitarii in intregime a creditului, orice instrainare a apartamentului n-o puteti face decat cu acordul bancii.
Daca banca va permite schimbarea proprietarului ipotecii, dar cu pastrarea gajului asupra lui, (ceea ce sincer ma indoiesc), puteti s-o faceti, cu schimbarea mentiunii si la OCPI.
puteti face orice act doriti doar cu acordul bancii
buna seara da din cite stiu eu banca nu are jurist si lucreaza cu o casa de avocatura din buc eu sunt din cta si cui sa ma adresez la banca daca nu au jurist?
orice banca are jurist,mai putin sucursalele mici,
trebuie sa vorbiti cu juristul din banca mama,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare ipoteca cioiu77 cioiu77 buna, am luat un credit in 2008 de 58.000 de lei de la o banca din cluj si am girat cu un ap de 2 camere, acum din cauza crizei am ramas in urma cu ratele si ... (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat popamaryi popamaryi Buna ziua! va rog sa ma ajutati! Vreau sa cumpar un apartament ipotecat dar nu stiu care sunt demersurile! Va rog sa imi spuneti ce este de facut! Va ... (vezi toată discuția)
Probleme cu creditul maria51 maria51 am girat pe un coleg la banca DECEBAL DEVA,colegul a mai contactat un credit cu gaj apartament,mentionez ca ambele credite le-a facut in acelas an,la creditul ... (vezi toată discuția)