avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt,in stare de ebrietate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt,in stare de ebrietate

Buna ziua,am furat dintr-un atelier in miezul noptii doua burghie si un cutit,atelierul avea un geam lipsa si avea pusa doar o scandura in loc de geam,ce pot sa patesc daca se afla?
Specific ca eram beat si am 15 ani.
Sa primesti o condamnare pentru furt calificat, depinde intr-o oarecare masura si de costul bunurilor furate.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
ContSters213050, utilizator
Veti raspunde doar daca se va constata ca dvs. ati fost autorul si aveati discernamant.
Cum vine chestia cu discernamantul,si totusi ce pot sa patesc grav?
Inchisoare?
Amenda?
Acuma ma rog sa nu se afle,viata asta e o prostie.
stai calm , esti minor vor raspunde parintii pentru tine... totusi nu e vorba de furt simplu odata ce in miezul noptii, prin efractie ai intrat intr-un imobil :|

sper ca nu te ia de acasa pt. o scoala de o corectie :D
Cred ca vei incasa vre-o 3 batai 1 pentru amenda pe care o vor plati parinti tai (ca tu esti minor) 2 pentru ca la virsta ta sa fi consumator de bauturi alcolice 3 copii cuminti in miezu mopti dorm , nu se ocupa de consumat bauturi alcolice si de intrat prin efractie pentru a fura , si ce 2 burghie si un cutit .

Alte discuții în legătură

Furt savarsit de indivizi in varsta de 14 ani sejc_2010 sejc_2010 Am parasit locuinta pentru 2 ore. In acest timp [editat] un baiat si o fata au patruns prin efractie in locuinta. Fiind timpul foarte scurt nu au reusit sa ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii gabrielr gabrielr In infractiunea de talharie si furt calificat, se poate retrage plangerea? Ca sa explic situatia: Eram in parc la..............(nu are sens numele), dupa ... (vezi toată discuția)
Furtul, pedepsire mariaaradu mariaaradu furtul se pedepseste cu inchisoare? daca da, la ce suma furata? ca banuiesc ca nu se face pt un pachet de tigari sau un pachet de gume... etc (vezi toată discuția)