avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal 2011

Sunt intr-o dilema si nu stiu cum sa ies...in programul revisal completez salariu de baza la un angajat..bun! ,sporuri salariu (ex.3 sporuri diferite cu date de acordare diferite),iar mai jos imi apare DATE CONSEMNARE - DATE LA CARE PRODUCE EFECTE - ce data trec eu? #-o
1.trec data cand s-au acordat sporurile ??
sau
2.data cand eu completez revisalul ??.....va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 5 Septembrie 2011
Sfatul meu este sa completati salariul si sporurile aferente la data de 01.08.2011.
la rubrica salariu brut se completeaza cu suma inclusiv sporuri sau exclusiv sporuri...multumesc!
salariu brut este cel fara sporuri.
daniela85 a scris:

Sunt intr-o dilema si nu stiu cum sa ies...in programul revisal completez salariu de baza la un angajat..bun! ,sporuri salariu (ex.3 sporuri diferite cu date de acordare diferite),iar mai jos imi apare DATE CONSEMNARE - DATE LA CARE PRODUCE EFECTE - ce data trec eu? #-o
1.trec data cand s-au acordat sporurile ??
sau
2.data cand eu completez revisalul ??.....va multumesc!

Daca va uitati in Manualul de utilizare , data la care produce efecte: se selecteaza din controlul de data calendaristica data la care se introduc datele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri - reges Radu Aura Radu Aura Daca HG 500/2011 se aplica cu 01.08.2011 si noua versiune a REGES cu 16.08.2011, iar sporurile se trec ca valoare nu ca procent, trebuie sa completam aceste ... (vezi toată discuția)
Revisal - data la care produce efecte anamariagroza anamariagroza 1. am completat datele unui salariat actual, angajat cu CIM la data 01.07.1976. imi apare casuta \"data la care produce efecte\" ce data trec? multumesc mult (vezi toată discuția)
Revisal ani355 ani355 Muţumesc pentru răspuns, am înţeles cum redactez contractul individual de muncă cu timp parţial. Următoarea întrebare: Cum se operează în ... (vezi toată discuția)