Am o problema - avem cca 1000 salariati. Daca intrerup completarea, indiferent daca-i dau "renunta" sau inchid programul, imi introduce un alt salariat, dar la care nu pot sa-i mai trec contractul si salariile. S-a lovit cineva de problema asta, pt. ca nu pot face operatiile toate intr-o zi?! Multumesc!
in cazul contractelor pe care am renuntat sa le import, nu le-am mai putut aduce ulterior in revisalul nou . nu am inchis programul si nu stiu cum s-ar comporta la o noua redeschidere
Exista 3 metode experimentate de mine:
1.Inchideti calculatorul fortat, pana de curent, la redeschiderea programului, se selecteaza iarasi preluare de baza de date, astfel la o noua preluare la salariatii deja preluati se da "renunta" si se completeaza numai salariatii ramasi de preluat.
2.Se completeaza sa spunem pana la salariatul 100, se da "renunta" la cei de la 101 pana la 1000. Se inchide programul. A doua zi se deschide programul, se preia iarasi baza de date sa da "renunta" la cei 100 de ieri si se completeaza incepand cu 101 pana la cat doriti.
3.Cea mai eficienta metoda este sa lasati calculatorul d-stra deschis pana a doua zi :).
Revisal 5.0.6.
handaricimarin
am o problema in momentul in care doresc sa preiau baza de pe revisal 2.4.0.
eu am 500 de salariati si am incercat sa preiau baza dinj varianta veche 9asta am ... (vezi toată discuția)