Buna ziua!
La preluarea angajatilor in Revisal versiunea noua (HG 500), am trecut din greseala peste 3 angajati (am dat "renunta" in loc de "suspenda preluare") si acum am 244 angajati in loc de 247 - in versiunea veche. Cum pot sa-i preiau si pe acestia, fara a introduce din nou toate datele ?
Programul nu permite acest lucru. Ori ii adaug pe cei 3 (si atunci e posibil sa mi se dubleze, sau sa nu permita programul), ori ii preiau din nou pe toti (si asta inseamna ca am lucrat degeaba)...
Adaugati cei 3 salariati ... nu se dubleaza .. oricum in varianta noua a REVISALULui nu mai este psoibila doar transmiterea unei incetari , angajari sau modificari de c.i.m. , se transmite de fiecare data intreg registru.
Am incercat sa ii adaug, insa la adaugarea contractului imi da eroare, intrucat data angajarii nu poate fi anterioara datei consemnarii (am introdus angajatul dar nu pot introduce contractul din cauza datei, care e de ex. 01.06.2006...). Va multumesc pt. mesaje!
Noul revisal
dumi32
Buna ziua,ce trebuie sa facem cu noul Revisal in sensul ca eu daca trebuie sa preiau datele din revisalul vechi, ceea ce la mine este o problema pentru ca eu ... (vezi toată discuția)