Am si eu o speta care imi cam da batai de cap si apelez la ajutorul vostru. IN data de 26.08.2008 s-a emis o adresa de poprire la o banca pentru o creanta de X RON, titlul executoriu fiind o deczie comerciala. Am formulat contestatie la executare si o cerere de suspendare provizorie a executarii. Mi s-a acordat termen pe 02.09.2008 . Intrebarea mea este daca voi pune la dispozita executorului intr-un cont colector suma datorata suspendarea isi mai produce efectele. Mai bine zis imi mai vad acei bani inapoi.Va multumesc
Cererea de suspendare a executarii silite , e sa mai prelungiti agonia , dumneavoastra ca sa scapati de boala trebuie sa faceti tot posibilul sa va achitati datoriile catre banca , altfel mai devreme s-au mai tirziu executarea tot va avea loc.
Multumesc pentru incurajare, dar imi permit sa va contrazic.:sorry: Nu am formulat aceasta contestatie doar pentru a prelungi agonia, titlul executoriu este o decizie a Curtii de Apel Galati , care din punctul meu de vedere si nu numai este netemeinica si nelegala,motiv pentru care am formulat si recurs impotriva acesteia. Problema este ca in situatia in care voi primi o solutie favorabila acolo, imi va fi foarte greu sa intorc executarea, creditorul finnd de rea-credinta. NU o sa am pe ca sa-l mai execut.:stunned:
intradevar dainuie pana la solutionarea contestatiei la executare, dar ce se va intampla cu suma depusa in contul colector pana la solutionare?
Va multumesc!:O