Mi-a fost suspendat permisul pentru neacordare prioritate pieton pentru 30 zile. Mentionez ca nu mi s-a prezentat proba inregistrata, aspect pe care l-am precizat si in procesul verbal.
Vreau sa contest in instanta. Ce trebuie facut? Am nevoie de un avocat sau ma pot reprezenta si singur?
Va multumesc!
Va puteti reprezenta si singur. Trebuie sa faceti plangere contraventionala prin care sa solicitati anularea procesului-verbal de contraventie. Solicitati de asemenea instantei sa oblige intimata - politia rutiera sa depuna la dosar toate actele si probele care au stat la baza procesului verbal de contraventie. Odata depuse la dosar le veti putea studia si dvs, inclusiv inregistrarea sau fotografiile politiei.
d-na Alina borza are dreptate
insa eu as inclina sa apelati la un avocat sa va reprezinte,
daca vi se invoca de juristul politiei,sau avocat ..ce au ei , vre-o exceptie si nu stiti ce e aia sau sa raspundeti..pierdeti instantaneu si nu stiti de ce
In primul rand contestatia se depune in termen de 15 zile de la data emiterii PV emis de politie. Apoi va recomand sa va angajati un avocat care sa va reprezinte si sa va scuteasca de orice surprize.