buna ziua..sunt mihai..si vreau sa-mi explice si mie cineva..am fost intr-o seara la discoteca si ma prins beat la volan politistul din comuna..ma dus la spital si aveam 0,65 alcolemia in sange...asta s-a intamplat acum 2 luni in urma..am fost la postul de politie am dat 2 declaratii si mi-a fc proces verbal si ma tot amana nu-mi spune pe cat timp mi l-a luat..ce trebuie sa fac??va rog ajutati-ma
Daca v-a prins politia avand o asemenea alcoolemie, trebui sa vi se intocmeasca pe loc procesul-verbal de contraventie. Daca nu vi s-a intocmit atunci acest proces-verbal, si se va intocmi ulterior va trebui sa vi se comunice. De la data comunicarii aveti 15 zile la dispozitie sa contestati in instanta sanctiunile contraventionale si sa solicitati anularea procesului-verbal.
POATE 0,65 IN AERUL EXPIRAT.........AI AVUT PESTE 0,4 IN AERUL EXPIRAT ALTFEL NU TE DUCEA LA SPITAL.......E O MARE DIFERENTA!!!!!!!!!TI S A INTOCMIT DOSAR PENAL! LA CONTRAVENTII NU SE DAU DECLARATII DNA AVOCAT ALINA BORZA!!!#-o
Sunt convins ca ati avut 0,65 la proba etilotest si ati mers in oras la spital unde vi s-a recoltat proba biologica al carei rezultat nu-l cunoasteti dar probabil ca este peste 1 la mie. In acest caz este vorba de infractiune si vi se va deschide dosar penal. Va urma un proces in urma caruia instanta va hotari ce se va intampla. Este bine sa va angajati un avocat care sa va reprezinte interesele atat in instanta cat si in fata altor institutii ale statului si sa va scuteasca de surprize.
Nu am spus eu ca se dau declaratii la intocmirea procesului-verbal de contraventie. A precizat acest lucru utilizatorul care a initiat discutia. Inainte de a mai arunca atacuri cititi mai atent toate raspunsurile.
Alcool la volan
sakinne
am fost oprit de un echipaj de politie pe data de 23-08-2009 am suflat in etilotest si am avut o alcolemie de 0,65 dupa aceea am fost sa dau si sange si de ... (vezi toată discuția)