avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

am fost oprit de un echipaj de politie pe data de 23-08-2009 am suflat in etilotest si am avut o alcolemie de 0,65 dupa aceea am fost sa dau si sange si de atunci nu mi-a venit nimica nu mi-sa intocmit proces verbal .
ce este de facut .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:04, 5 Ianuarie 2010
Urmeaza ca in urma probelor recoltate sa se stabileasca alcolemia de regula este de 2 ori cit in areul expirat sui apoi sa va citeze pentru a se intocmi dosar penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolul la volan sj23leu sj23leu Buna ziua. Zilele trecute am fost oprit in trafic de catre politie, am suflat in etilotest si mi'a iesit 0,78 in aerul expirat, sunt la prima abatere de acest ... (vezi toată discuția)
pentru cat timp se poate suspenda carnetul la 0,65 alcoolemie? mihaeita mihaeita buna ziua..sunt mihai..si vreau sa-mi explice si mie cineva..am fost intr-o seara la discoteca si ma prins beat la volan politistul din comuna..ma dus la ... (vezi toată discuția)
Am refuzat recoltarea de sânge pentru stabilirea alcoolemiei din cauza tratamentului cu anticoagulante și mi s-a întocmit dosar dosar penal. Îmi sunt de folos în apărare motivele medicale? serban costel serban costel am refuzat recoltarea de singe pt stabilirea alcolemiei,[ma aflu sub tratament cu anticuagulante mi se cuaguleaza singele boala genetica]am cerut sa mi ia ... (vezi toată discuția)