Am refuzat recoltarea de sânge pentru stabilirea alcoolemiei din cauza tratamentului cu anticoagulante și mi s-a întocmit dosar dosar penal. Îmi sunt de folos în apărare motivele medicale?
am refuzat recoltarea de singe pt stabilirea alcolemiei,[ma aflu sub tratament cu anticuagulante mi se cuaguleaza singele boala genetica]am cerut sa mi ia probe de urina dar nu au vrut.vor sa mi faca dosar penal ce fac in acest caz?
pe b[letul de externare se specifica ca nu am voie citez;nu va face injectii,manevre sangerande,extractii dentare pe perioada tratamentului cu anticoagulant. iau eliquis si nu necesita INR ul ma duc la control la sase luni.
Doar injectiile intramusculare sunt de evitat, (recoltarea de sange nu e contraindicata).puteti recolta sange fara probleme.Si eu iau anticoagulante si lunar imi fac analizele de sange.Nu se intampla absolut nimic, va garantez. In caz de extractii dentare sau operatii se intrerupe tratamentul pt 72 ore apoi se pot face si acestea.
Probe biologice
blakkiss
va salut. in ce conditi sunt obligat sa dau probe biologice?,legea este cam neclara, in caz de accident cu victima daca suflu in etilotest si arata zero sunt ... (vezi toată discuția)