Am refuzat recoltarea de sânge pentru stabilirea alcoolemiei din cauza tratamentului cu anticoagulante și mi s-a întocmit dosar dosar penal. Îmi sunt de folos în apărare motivele medicale?
am refuzat recoltarea de singe pt stabilirea alcolemiei,[ma aflu sub tratament cu anticuagulante mi se cuaguleaza singele boala genetica]am cerut sa mi ia probe de urina dar nu au vrut.vor sa mi faca dosar penal ce fac in acest caz?
AndrasM
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din pacate legea la noi nu este de asa natura incat sa puteti avea castig de cauza. Daca nu ma insel cred ca exista posibilitatea inceperii urmaririi penale deja, daca nu ati fost informat in acest sens cel mai probabil urmeaza sa primiti aceasta instiintare. Eu va sugerez solemn sa incercat sa discutati cu procurolul si incercat sa evitati sa ajungeti in instanta, deoarece in instanta nu prea sa tine cont de drepturile omului, se judeca in pe banda rulanta.Succes!
Probe biologice
blakkiss
va salut. in ce conditi sunt obligat sa dau probe biologice?,legea este cam neclara, in caz de accident cu victima daca suflu in etilotest si arata zero sunt ... (vezi toată discuția)