avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am refuzat recoltarea de sânge pentru stabilirea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am refuzat recoltarea de sânge pentru stabilirea alcoolemiei din cauza tratamentului cu anticoagulante și mi s-a întocmit dosar dosar penal. Îmi sunt de folos în apărare motivele medicale?

am refuzat recoltarea de singe pt stabilirea alcolemiei,[ma aflu sub tratament cu anticuagulante mi se cuaguleaza singele boala genetica]am cerut sa mi ia probe de urina dar nu au vrut.vor sa mi faca dosar penal ce fac in acest caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AndrasM , utilizator 02:44, 9 Ianuarie 2018
nu nu am voie sa consum alcol s[nt sub tratament,refuzul meu a fost datorita faptului cum au vorbit si cum mau tratat/
In cazul asta, v-ati complicat inutil, riscati sa fiti condamnat...
daca eram baut nu mai ceream sa mi ia probe de urina pentu stabilirea alcolemiei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate legea la noi nu este de asa natura incat sa puteti avea castig de cauza. Daca nu ma insel cred ca exista posibilitatea inceperii urmaririi penale deja, daca nu ati fost informat in acest sens cel mai probabil urmeaza sa primiti aceasta instiintare. Eu va sugerez solemn sa incercat sa discutati cu procurolul si incercat sa evitati sa ajungeti in instanta, deoarece in instanta nu prea sa tine cont de drepturile omului, se judeca in pe banda rulanta.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat sau suspendat? vasilicalungu vasilicalungu Am fost opriti de un echipaj de politie, iar sotului meu i s-a luat proba cu aparatul etilotest , iar rezultatul a fost 0.75mg/l.Ulterior am fost la cea ... (vezi toată discuția)
Probe biologice blakkiss blakkiss va salut. in ce conditi sunt obligat sa dau probe biologice?,legea este cam neclara, in caz de accident cu victima daca suflu in etilotest si arata zero sunt ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)