Ce cheltuieli se pot contabiliza in acest cont, va rog sa-mi dati exemplu concret.
Eu ma pus diverse cheltuieli care nu erau legate de activitatea firmei , nu erau nici de protocol erau alte cheltuieli la care nu an dedus tva. Cand am avut control la aceste sume mi-a calculat 16% si penalitati pentru ca cu aceasta suma am micsorat dividendul este corect. Cazul este inchis controlul a fost anul trecut dar vreau sa-mi clarific ce contabilizez in acest cont.Va multumesc
Da cand am calculat imp pe profit suma din 6588 am adunato la suma din ct 707 .. considerand-o nedeductibila! ce contabilizat dvoastra in acest cont concret.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.