avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere pentru comunicarea motivelor actiunii model ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere pentru comunicarea motivelor actiunii model ???

As vrea si eu un model de cerere pentru comunicarea motivelor actiunii , pt. ca nu sunt precizate in cererea de chemare in judecata ....
pai daca nu sunt in cerere?ce cerere de chemare in judecata este? ce contine?
Buna ziua,
Daca nu sunt precizate in cererea de chemare in judecata, aveti posibilitatea de a cere instantei, prin intampinare respingerea acesteia ca nefondata (neintemeiata in fapt si in drept)!!!
Nu cred ca mai are sens sa solicitati motive...
Asemenea daca intentionati sa va puneti avocat pentru acest caz, consider ca puteti sa obligati reclamanta la plata de cheltuieli de judecata si onorariu avocat - iar instanta sa vi le incuviinteze cu usurinta...
Cu stima,
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2011
sebastian-barbulescu, utilizator
Specifica materia juridica si tipul sesizarii? Ca precizare
colegul meu Sebastian are dreptate
uneori raman uimit de ce fapte se intampla in instante si nu numai
asta e viata
asta e dreptul
este o cerere de chemare in judecata in care sunt mentionate partile si faptul ca solicita niste drepturi salariale din urma si la sfarsit scrie : motivarea actiunii o voi depune pana la prima zi de judecata, cand voi face si dovada comunicarii motivelor actiunii .

Alte discuții în legătură

Respingerea cererii de chemare in judecata ca inadmisibila marfan marfan Buna ziua La solutionarea unei cauze am ajuns la \"respingerea cererii de chemare in judecata ca inadmisibila\". Desi au fost invocate doua exceptii, ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala cu intampinare bathorimariana bathorimariana Am deschis un proces iar parata a depus intampinare cu cerere reconventionala. Din cerere nu reiese ca se solicita daune sau cheltuieli de judecata. Cum pot ... (vezi toată discuția)
Intâmpinare la "apel" sau întampinare la "recurs"? mariacapraru mariacapraru O colega m-a dat in judecata pentru denigrare. Pe data de 17 decembrie 2014 am primit acasa comunicarea hotarârii civile , anume, dosarul \\"colegei\\" mele a ... (vezi toată discuția)