avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... la care din cele 3 firme este obligatorie taxa pe ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

la care din cele 3 firme este obligatorie taxa pe muzica

-este obligatoriu sa platim acesti bani la toate cele 3 firme( credidam, upfr si ucmr)?
-daca am pay tv(hbo) sau fashion tv de ex..care nu este romanesc mai trebuie platita aceasta taxa? ca ei se numesc "...din Romania" deci daca am post strain care nu pune muzica romaneasca nu sunt obligat ...sau sunt...

-mentionez ca am numai tv. multumesc!

-pe situl ucmr-ada scrie ca ei sunt singurii acreditati....dar si ceilalti vin si cer bani.. cui sa dam banii si sa nu avem probleme?
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2011
lucian.gogioman, utilizator

Alte discuții în legătură

Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)
Taxa drepturi de autor pentru muzicã ambientalã Crinisor Crinisor Buna ziua, pt difuzare muzica ambientala, am platit taxe la UCMR-ADA si CREDIDAM. Mi-a mai cerut sa platesc si la ei UPFR-ul. Pe site la ORDA mai apar si ... (vezi toată discuția)