avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gresala de salariu in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gresala de salariu in Revisal

Din gresala am trecut la doua salariate un alt salariu.Adica in loc de 1019 am trecut 1119.Am si trimis programul cu aceasta gresala...Ar trebui sa corectez si sa trimit din nou ,cu noile sume,adica cele corecte.Credeti ca este o gresala grava????
Cel mai recent răspuns: schiopuc , utilizator 17:06, 16 Noiembrie 2011
nu cred,
Facecti corectie in revisal si trimiteti ..
Din moment ce interfata programului permite corectarea, nu trebuie sa va preocupati foarte mult. Pe viitor va trebui sa verificati bine datele inainte de expediere. pentru a va scuti de emotii.
HG 500/2011 art.4 (3) Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.

institutiepublica a scris:

Din gresala am trecut la doua salariate un alt salariu.Adica in loc de 1019 am trecut 1119.Am si trimis programul cu aceasta gresala...Ar trebui sa corectez si sa trimit din nou ,cu noile sume,adica cele corecte.Credeti ca este o gresala grava????



Asa ceva nu este o greseala de natura care sa angajeze raspunderea angajatorului ... daca ati corectat salariul si ati transmis corectia este OK ...

am introdus gresit un salariu si l-am transmis.Acum, cand am corectat acest salariu pe Raport salariat la intervale vechime imi apare intervalul de la incepere cim pana astazi salariul gresit introdus( eroarea) si pe randul urmator cu nr. 2, incepand cu data de astazi (cand am facut corectia) salariul corect introdus.
.mentionez faptul ca salariul e in vigoare din 01.09.2011, dar atunci cand fac corectia nu preia decat data de astazi.
va rog mult sa ma ajutati, freelis

Alte discuții în legătură

Greseala revisal Daciana123 Daciana123 Buna ziua, In momentul in care am vrut sa inregistrez o marire de salariu in Revisal am observat la o angajata ca in urma cu cinci luni am introdus salariul ... (vezi toată discuția)
Inregistrari in revisal ela-ela ela-ela Buna ziua, 1. Din disc. de pe forum am inteles ca in REVISAL 506 se trece salariul de baza brut in plata la 01.08.2011, pentru CIM in curs, inclusiv cele ... (vezi toată discuția)
Revisal introducere data salariat gresita lulusca lulusca Din cauza ca a luat curentul nu am fost atenta la data calculatorului si cand am introdus salariatul data de introducere este 27.06.2013 in loc de ... (vezi toată discuția)