avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal introducere data salariat gresita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal introducere data salariat gresita

Din cauza ca a luat curentul nu am fost atenta la data calculatorului si cand am introdus salariatul data de introducere este 27.06.2013 in loc de 26.06.2013.
cum ar trebui sa procedez?
Mentionez ca nu am apucat sa introduc datele de contract. Nu l-am transmis la ITM
Am si Salvata baza de date cu ultima modificare facuta in revisal.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 26 Iunie 2013
Ce data ati gresit in program ?
Cand am introdus salariatul data la care l-am adaugat era 27.06.2013 dar am facut corectie cu data de 26.06.2013 am introdus datele de contract si l-am tranmis online. Nu stiu daca am procedat corect
intr-adevar, greselile de inregistrare in REVISAL se pot corecta nu modifica.
Ati procedat corect.
In caz de control ITM va fi oare o problema?
Multumesc pentru raspunsuri.
Nu cred ca va fi o problema la un eventual control . insa pentru a avea cat de cat o acoperire , intocmiti un referat prin care se constata eroarea facuta in program la data cand s-a corectat greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal -raportul pe salariat raduemy raduemy Buna ziua. As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva daca se poate, deoarece oriunde sun, mi se raspunde ca nu stiu...Lucrez la o societate cu 300 angajati. ... (vezi toată discuția)
Itm Cecilia35 Cecilia35 La o societate am facut 3 angajari in data de 29.05.2012 , (erau reangajari defapt pentru ca acesti oameni au mai lucrat la societate ) am transmis revisalul ... (vezi toată discuția)
Gresala de salariu in revisal institutiepublica institutiepublica Din gresala am trecut la doua salariate un alt salariu.Adica in loc de 1019 am trecut 1119.Am si trimis programul cu aceasta gresala...Ar trebui sa corectez si ... (vezi toată discuția)