avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

cum se imparte masa succesorala(casa) intre sotul supravietuitor si copii sotului decedat in cazul in care copii sunt numai ai sotului decedat, si averea este construita(casa) de cei 2 soti inpreuna
Cel mai recent răspuns: ChiritescuLidia , utilizator 16:46, 5 Septembrie 2011
cati copii sunt?
sunt 2 copii ai sotului decedat
dumneavoastra aveti trei sferturi iar copii au un sfert
sa fiu mai clar, dumneavoastra 6/8, copilul 1 1/8 iar copilul 2 1/8.
multumesc mult dar mai puteti sa-mi spuneti si cum platesc taxa de succesine, integral eu sau in ce procent impreuna cu copii . Si in cazul decesului ulterior al sotului suptavietuitor,copii care nu sunt si ai sai mai vin la succesiune ?
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2011
ChiritescuLidia, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire Vlad2013 Vlad2013 Buna seara , As dori sa va consult intr-o problema,legata de succesiune. A decedat tatal. Acesta a primit,printr-un contract de vanzare-cumparare , ... (vezi toată discuția)
Mostenire alinapauna alinapauna in cazul in care parintii a 2 copii au o locuinta si unul din parinti decedeaza,care vor fi cotele parte a fiecarui copil si respectiv a mamei cand se va face ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire liviu_alin liviu_alin Buna ziua, As avea si eu o intrebare in legatura cu o mostenire. Ce ar trebui sa fac sa imi primesc partea din mostenire dupa decesul mamei? Daca nu ma ... (vezi toată discuția)