avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxele De Reziliere = legale sau ilegale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxele De Reziliere = legale sau ilegale

buna ziua tuturor. in iunie 2010 am incheiat un contract pt internet cu Vodafone. acum vreau sa-l reziliez (sa renunt la "beneficii") si mi sa comunicat (telefonic) de catre un reprezentant al companiei ca NU SE POATE, decit daca achit o taxa de reziliere. e legal sauilegal ?
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 16:22, 5 Septembrie 2011
e legal pentru ca ati semnat contractul cu toate clauzele lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Proces cu vodafone pentru neplata abonament mboncalo mboncalo Buna ziua, As vrea sa cer sfatul dumneavastra in legatura cu problema mea cu Vodafone. Am fost abordat in primavara acestui an cu o oferta promotionala de ... (vezi toată discuția)
Prelungirea abonamentului de telefonie mobila fara acord Iasmina09 Iasmina09 Buna ziua, Intampin o problema ca marea companie Vodafone, aprox acum trei saptamani am primit un telefon de la un consultant pentru prelungirea abonamentului ... (vezi toată discuția)