avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... intrebare ramasa fara raspuns
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

intrebare ramasa fara raspuns

Stimati Domni ,

Ieri dupa amiaza am postat un subiect de discutie pe acest forum - ma asteptam
sa regasesc subiectul afisat pe pagina forumului dar surpriza ... ,nu am regasit
subiectul nicaieri ... ! Paote reusiti dumneavoastra sa aflati ce s-a intamplat cu
postarea trimisa de mine . ... Va multumesc ! Cu respect, Nicolae
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:38, 5 Septembrie 2011
Buna seara,
Cred ca e bine sa contactati un moderator...
lista o gasiti in subsolul panginii..
Mult succes!:spam:
un subiect despre ce?
@nicolaecomici

Buna ziua!

Nu exista niciun subiect deschis de dvs. care sa fi fost sters, posibil sa fi intervenit vreo problema / eroare tehnica pentru care ne cerem scuze.
Singurul subiect deschis de dvs. pana acum in calitate de utilizator AvocatNet este acesta.

Va rog sa postati din nou intrebarea dvs. :)

Seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende martady martady va rog daca ma poate ajuta cineva: pentru plata a 12000 lei dividente din cont 117\\"profit nerepartizat\\", in conditiile in care actioarul nu are alte ... (vezi toată discuția)
Este un mesaj spam? gmancila gmancila Dupa ce am postat un mesaj in forum, sa deschis o fereastra in care scria : \\\\\\\\" Servarul http://www.adservingfactory.com:80 necesita un nume de ... (vezi toată discuția)
Paginile se incarca greu ContSters181996 ContSters181996 Buna ziua. Paginile avocatnet se incarca foarte greu.Nu stiu daca este de la mine sau este o problema tehnica. (vezi toată discuția)