avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Este un mesaj spam?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Este un mesaj spam?

Dupa ce am postat un mesaj in forum, sa deschis o fereastra in care scria :

\" Servarul [ link extern ] .\"


Vad ca nu apare tot ce am scris in urma link-ului #-o : "adservingfactory.com:80 necesita un nume de utilizator si o parola"


Este normal sa primesc acest mesaj? :O Initial am completat cu id-ul meu si parola de acces, dar am sters imediat pt ca nu cred ca este normal. Acum observ ca nu ma lasa sa navighez daca nu dau anulati la acea fereastra care apare.

Mai am o rugaminte la dvs, pana acum va accesam site-ul, dupa ipad, dar de 2-3 luni nu mai pot deloc, efectiv dupa ce dau enter pt logare ma scoate de tot din aplicatie, nu cred ca tine de internetul meu.

Va multumesc! :)
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2013
gmancila, utilizator
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 19:25, 10 Septembrie 2013
Sesizati prin mesaj privat unul dintre moderatori sau administratorii forumului
Multumesc! Eu cred ca este o problema tehnica ce nu tine de moderatori, nici mesajul spam si nici logarea pe site. Am sa scriu administratorilor, dar sper ca vor accesa aceasta sectiune si vor citi mesajul.
Buna ziua,

Am testat de mai multe ori sistemele noastre si nu am reusit sa replicam eroarea pe care spuneti dumneavoastra ca ati intalnit-o. Ne puteti da mai multe detalii, va rugam?

Ce browser folositi? Chrome, Firefox, Internet Explorer
Ati deschis un subiect nou sau ati raspuns la un subiect deja existent la momentul la care a aparut eroarea?
Ce alte detalii relevante va mai amintiti de la momentul la care s-a intamplat incidentul respectiv?

Multumesc anticipat.
Raspund cu intarziere pt ca vad ca nu mai primesc pe email, notificare privind subiectele urmarite.

Deci, folosesc Chrome, mesajul mi-a aparut dupa ce am deschis topic nou, iar dupa aceia, mi-a aparut in permanenta acea fereastra. Am facut printscr la mesajul aparut, daca as putea sa il trimit pe email, ma gandesc ca va poate lamuri mai mult. Deci, realizez ca nu trebuia sa imi trec id si parola in acea fereastra?

Multumesc pt raspuns, dar pt ipad, puteti sa imi spuneti ce se intampla? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Logare utilizator ionionela03 ionionela03 m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult. (vezi toată discuția)