Poate cineva să-mi spună ce venituri se iau în calcul la stabilire pensiei alimentare pentru copil? Fostul meu soţ are trecut în cartea de muncă salariul minim pe economie şi astfel pentru copilul meu a fost stabilit o pensie în cuantum de 115 lei lunar. Dar fostul are o activitate independentă, unde realizeză venituri, încă din 2008. Iar divorţul am înaintat în septembrie 2009. Mă interesează dacă se ia în calcul acest tip de venit la stabilirea pensiei , dacă am dreptul să cer modificarea şi de la ce dată, dacă este cazul?
O zi bună tuturor!
Multumesc pentru raspuns.
Am verificat pe siteul MF, dar ultima declaratie a fost depusa in martie 2009. Dar eu stiu sigur ca realizeaza venituri si in contul lui ,adica a firmei intra lunar sume de bani , prin transfer bancar. Cum pot dovedi ?
Dividendele , procentele , primele , sporurile, recompensele, premiile nu sunt venituri constante.
Nu sunt luate in calcul la plata pensiei de intretinere.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensia alimentara
147369
Cum se calculeaza pensia alimentara care am inteles ca este de 25% din total venit net?
Daca eu lucrez in vanzari si am comisioane care fluctueaza de la o ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere
Edwinn
Buna,
As vrea sa ma ajutati cu clarificarea urmatoarei situatii:
am o hotarare judecatoreasca de majorare de pensie in care s-a stabilit un cuantum de 25% ... (vezi toată discuția)