avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se scoate \"Z\" la sfarsitul zilei, daca nu au avut ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se scoate "Z" la sfarsitul zilei, daca nu au avut loc incasari ??

Buna seara,

Am o nelamurire. Este vb despre un magazin (comert cu amanuntul). Astazi nu a avut incasari. Trebuie scos "Z" pe ziua de astazi ?
Sau care e procedura ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 11:20, 4 Martie 2016
Pai l-am scos acum...cu data de 05.09.2011. Are ceva ca este sos la ora 23 ??
nu
mai bine asa decat deloc
noapte buna
E foarte bine ca l-ati scos pe zero, ca si eu faceam si fac asa ca sa n-am stres .
Pai de aia am zis, macar l`am scos si la ora asta, cu data de 05, ca sa nu fie probleme pe motiv ca nu e scos in data x. Va multumesc frumos.
O seara frumoasa
Nu era nicio problema daca scoteati un raport zilnic de genul "de la 03.09.2011-06.09.2011", dar oala acperita nu da nimic in ea .

Alte discuții în legătură

Raport zilnic mariusmusteata mariusmusteata imi poate spune cineva cum pot sa scot raport Z pt vineri...pentru ca am uitat sa il scot in acea seara (vezi toată discuția)
Raport z fionut fionut Buna ziua, Cine stie sa mi spuna soferul de taxi nu a scos raport z la sfarsitul zilei.Ce inregisrez in registru de incasari?Am doar raport la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Z in raport de gestiune zilnica Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai am o nedumerire. in raport de gestiune zilnica, incasarile, z-ul scos de casa de marcat, poate fi trecut in raport in ziua urmatoare? exemplu: aseara la ... (vezi toată discuția)