avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general raport zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

raport zilnic

imi poate spune cineva cum pot sa scot raport Z pt vineri...pentru ca am uitat sa il scot in acea seara
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
mariusmusteata, utilizator
Cel mai recent răspuns: dragonu89 , utilizator 07:35, 8 Aprilie 2013
Ideal ar fi fost sa va amintiti ca nu ati scos raportul inainte de a marca in casa. Urmatorul Z pe care il veti scoate va totaliza si incasarile de vineri si cele ulterioare:)
inca nu am apucat sa bat nimic in casa pentru azi
Daca nu ati batut nimic inca, scoateti mai intai Z-tul, pt vineri (care o sa apara cu data de azi)si apoi marcati in casa daca aveti vanzari!
Buna ziua ,sunt titularul unui I.I. si am urmatoarea intrebare.
Daca eu nu merg in fiecare z la piata (comerciant ambulant) e obligatoriu sa scot Z zilnic? si in zilele care stau acasa?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic imike imike Buna ziua ,sunt titularul unui I.I. cu codul caen comert cu amanuntul standurilor si piete. Daca eu nu merg in fiecare z la piata (comerciant ambulant) e ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează cu raportul z în situația în care există două case de marcat în aceeași locație, dar încasările se fac aproape exclusiv doar pe una dintre ele? juridic_cas juridic_cas Buna ziua, in situatia in care exista mai multe case de marcat in aceasi locatie, pentru acelasi tip de activitate, dar incasarile se fac pe o singura casa de ... (vezi toată discuția)
De curand am achizitionat o casa de marcat, a fost fiscalizata dar nu o folosesc! lavih lavih Buna ziua,va rog frumos ajutati-ma in urmatoarea problema: Domeniul de activitate a firmei este Repararea echipamentelor electronice si optice.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)