Buna ziua,va rog frumos ajutati-ma in urmatoarea problema: Domeniul de activitate a firmei este Repararea echipamentelor electronice si optice.Mentionez ca lucrez mai mult extern pe baza de contract si incasez prin banca +factura fiscala. De curand am achizitionat o casa de marcat,a fost fiscalizata dar nu o folosesc! Cum trebuie procedat? Trebuie scos raportul Z zilnic pe zero sau doar lunar sa scot raportul Z pana la o anumita data? ( nu stiu data!?)
Daca intr-o zi am o suma de bani inregistrata in casa ,in ziua respectiva scot raportul Z si fac si monetarul zilei respective? Apoi merg in restul zilelor tot cu raportul Z pe zero? Sau scot doar la sf de luna o singura data raportul Z si acolo se vede tot?
Va multumesc frumos pt ajutor!
Daca intr-o zi aveti o incasare de bani inregistrata in casa de marcat, in ziua respectiva scoateti raportul Z si faceti inregistrarea pe baza lui si in registrul de casa. Nu aveti ce inregistra in zilele cand nu veti incasari.
Monetar
nicolpa
Monetaru mai este obligatoriu?Din cate stiu nu dar in aceste conditii pe baza a ce se predau banii?Pe baza de dispozitie de incasare? (vezi toată discuția)