avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Rulaj casa marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Rulaj casa marcat

Buna ziua,

Incasez prin casa de marcat si la sfarsitul zilei scot Z, dupa care predau banii catre casieria centrala pe baza de monetar si DP. Acum mi s-a spus ca pot tine in casa un rulaj pt a putea da rest clientilor a doua zi. Intrebare pe monetarul si DP care pleaca la casieria centrala inscriu toata suma din raportul Z sau doar ce trimit si fac alt monetar pt ce-mi ramane in casa, implicit sold in registrul de casa?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: smndraghici , utilizator 11:28, 31 August 2011
Banii lasati la dispozitie, se introduc in casa de marcat zilnic, ca bani in sertar sau cum aveti setat in program, a.i. z-ul scos plus banii din sertar care apar pe bon, fac totalul banilor dvs.Monetar faceti obligatoriu pe totalul incasarilor in numerar care apare pe z.Daca trimiteti mai putin bani decat monetarul( depinde de politica firmei), completati DP cu suma trimisa.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire inregistrare bani de serviciu ContSters232561 ContSters232561 Buna ziua! Am unele nelamuriri in ceea ce priveste operarea intrarilor si iesirilor de sume pe casa de marcat. Eu am inteles asa: 1) la inceputul zilei sau in ... (vezi toată discuția)
Raportul z chitanta doua pucte lucru madina71 madina71 Buna seara! Am doua pcte lucru: unul este magazin (vanzare marfa cu amanuntul) iar celalalt are activitati de prestari servicii. Registrele de casa le tin in ... (vezi toată discuția)
Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)