avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comert cu amanuntul cu firma romaneasca pe teritoriul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comert cu amanuntul cu firma romaneasca pe teritoriul UE

Buna ziua,
avem o firma inregistrata aici, dar vrem sa facem comert cu amanuntul in Germania (vanzare produs fast-food). Cum intra in contabilitatea vanzarile zilnice din Germania?Sau daca nici nu sunt nevoit sa dau bon fiscal, pe baza a ce declar venitul?
Ms
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 21:41, 6 Septembrie 2011
Legal trebuie sa deschideti punct de luncru sau filiala in Germania si acolo intrati sub incidenta legilor Germane de fiscalitate si functionare!
atunci mi se pare mai complicat, mai bine deschid firma separata in germania....asa cel putin nu voi avea nevoie de doi contabili...unul aici, unul afara

credeam ca aici va intra totul in contabilitate, si tot aici voi plati toate taxele...
dvs, trebuie sa va adaptati legii unde deschideti punctul de lucru/sediu secundar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este mai convenabil? imre.andi imre.andi Din pct.de vedere fnanciar/contabil care este mai convenabil: firma romaneasca cu punct de lucru in Germania sau firma inregistrata in Germania? Vrem sa facem ... (vezi toată discuția)
Fast food evidenta pentru ii book2 book2 Inteleg ca pentru un fast food trebuie si raport zilnic de gestiune, ce trebuie trecut in el? Daca am bonuri de consum pentru materia prima pe care o niruiesc ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mini-gmbh in germania cu sediul in romania farc9 farc9 Buna tuturor, momentan am un magazin online in romania si showroom in cluj-napoca in domeniul sportiv. Colaborez in special cu importatori pe romania, dar in ... (vezi toată discuția)